Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Jezus voor mij

1 juni 2004

Hij liep bij mij door de straat. Waar ik altijd speelde met de kinderen uit de buurt. Voetbalde en rondscheurde om m’n fietsje. Of we sprongen achter elkaar over betonnen plateautjes.

Op die dag was Hij er, ging zitten op een van de plateautjes. Het was druk, zoveel kinderen had ik nog nooit in mijn straat gezien. Hij was erg lief en aardig. Had aandacht voor de kinderen, lachte, praatte. Ik stond achter hem en leunde op zijn schouder. Zag dat de kinderen op zijn schoot werden getrokken, omhelst, gezegend. Toen iedereen weer weg was, waren wij nog samen. Hij en ik. Hij nam mij op zijn schoot, omhelsde me en zegende me…

Vraag me naar Jezus, dan denk ik hieraan. Zijn vriendelijkheid en aandacht. Vraag me naar Jezus, dan denk ik aan diezelfde liefde toen Hij vastberaden de dood tegemoet ging. Het duizelt me nog steeds als ik besef dat Hij mij belangrijk genoeg vond om Zijn leven voor af te leggen.

WvdT

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Jezus voor mij

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0