Saltmine en Goed Nieuws

1 min leestijd

Soms heb je het en soms ook niet. Vanavond heb ik gesproken in Saltmine, een kroeg in Hilversum. Echt een leuke opzet om met jongeren die zo 'van de straat worden geplukt' kennis te laten maken met het Goede Nieuws.

 

Blijkbaar hebben ze ervaring met sprekers die soms nogal lang spreken. En de setting is daar niet echt naar. Dus of ik please please please het echt kort wilde houden. Liever heel kort dan langer. 'k Had een speech van ongeveer 9 minuten voorbereidt. Met drie minuten had ik het gevoel alles wat gezegd moest worden was gezegd. Dus klaar. 'k Hoop dat het op z'n plekje terecht is gekomen.
Het ging over Johannes 3:16. God heeft jou zo lief, Hij had alles voor je over, Hij gaf het liefste wat Hij had om je eeuwig leven te kunnen geven. Een beetje l**lig om daar niets mee te doen! Tja, dat is nog eens Goed Nieuws! De Vader in de hemel gaf alles voor jou!