Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

X-Site lezing

18 december 2004

Marieta van der Velde, een van de kernteamleden van jeugdkerk X-Site, heeft op de laatste teammeeting een lezing gegeven over de jongerencultuur. Lekker compact, met vijf karakteristieken. 'k Heb em hier op de site gezet, want het is zeker de moeite waard. Zeker als je jongeren tot je doelgroep rekent.

Morgen is het trouwens weer X-Site. "Peace on Earth". 'k Ben benieuwd wat ze er van hebben gemaakt. Want ik ben wat naar de zijlijn geschoven met de jeugdkerk werkzaamheden. Loslaten, en een andere rol. 'k Ben nu meer de coach. Dat betekent dat anderen het kunnen en ook kunnen bedenken en uitvoeren. Ik stel kritische vragen, geef her en der richting aan. Leuk hoor, om anderen alles te zien oppakken!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

X-Site lezing

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0