1e dagen

2 min leestijd

Het goede nieuws is: er is draadloos internet in het hotel in SPanje. Gisterenavond zijn we hier aangekomen. De vlucht was maar 1,5 uur. Maar we moesten drie uur wachten op de bus. Een goede tijd om eens met collega's goed bij te praten. Persoonlijke en alles wat Agapè aangaat.

Vandaag een bijzonder inspirerende toespraak gehad van een collega uit de USA over welke leider je bent. Maar ook over het proces waar we zijn ingestapt als Agapè Europa. Met het gezicht gericht opd e toekomst. Ik zal komende dagen een deel van de outline op de site zetten. Ik denk dat het goed is om te zien waar we op focussen.

Naast alles wat gaande is op het europees niveau, zijn er ook interessante ontwikkelingen gaande op internetgebied. Gisterenavond de hele avond gebabbeld met Eric Célérier over het project "The Global Jesus Project". Goed, de naam is nog een werknaam. Komende dinsdag is er tijd om in de hele groep te delen wat de mogelijkheden zijn van internet.

Het is ontzettend gaaf om te zien hoe het doorgaat. Eric krijgt de responses binnen op zijn computer. Je ziet realtime getuigenissen binnenkomen van mensen die hun leven hebben gegeven aan Jezus. Het is enorm bijzonder dat we met internet in staat zijn om mensen van over de hele wereld te bereiken met het goede nieuws van Jezus Christus. Het Nieuws dat we door Jezus Christus eeuwig leven kunnen ontvangen, het kindschap van de Allerhoogste, is zo enorm bijzonder. Dat is de motivatie die we absoluut vast willen houden!

Snel de volgende update. Als je wilt reageren, zet dan even wat in m'n gastenboek.