Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Een week Spanje

26 januari 2005

Komende week een week in Spanje. Met een stuk of wat collega's van Agapè. Een week in Girona, het hotel waar ik in oktober ook was met het Leadership Development. Nu in het kader van een Europese Leiders Ontmoeting.

Speciale aandacht in deze week voor het europese internet project waar we vorige week aan hebben gewerkt.

Er zal intensief contact zijn met Eric Célerier, de collega uit Frankrijk van Top Chrétienne. We discussiëren nog lekker af hoe het project genoemd moet worden. Maar dat is bijzaak. Want waar het om gaat is om Europa, de mensen uit Europa, te bereiken met het Goede Nieuws van Jezus!

Het is errug koud op dit moment in Spanje. Was het in oktober nog net te doen om in het buitenbad te zwemmen, nu zijn er veel problemen met het winterweer. Flinke vorst in de nacht, een stevige noorden wind en sneeuw.

De vlucht is morgenmiddag om 13:20 uur vanaf Schiphol naar Barcelona. Woensdagavond zulen we weer om 18:25 uur aankomen in Nederland. Dan zorg ik snel voor een een update over hoe het allemaal is gegaan. Want in het hele hotel in Girona is maar één oude computer met internetaansluiting. Dat wordt dus erg behelpen :(

Vrijdagochtend spreek ik in de worshiptime. Een persoonlijk verhaal over mijn zoektocht in leiderschap en Gods Vaderhart. Ben benieuwd, wordt mijn eerste echte speach in english. En de gave van vreemde talen heb ik (nog) niet. Wie weet :D

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Een week Spanje

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0