Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

ELF vervolg

30 januari 2005

Het weer is opgeknapt. Niet dat dat het belangrijkste is, maar wel een prettige bijzaak. Deze zondag gestart met de dagelijkse worshiptime. En verder weer workshop van Coby Langerak, een Amerikaanse van nederlandse afkomst. Maar een kanjer. Zoals "we zijn allemaal wel goede leiders, maar o zo slecht te leiden". Of het hele principe van dienend leiderschap ofzo. Is dat wel zo bijbels? Zij heeft het model uitgelegd van herderschapsmodel. De herder die voorop gaat. Dat is een veel sprekender en heel erg vaak voorkomend model van leiderschap in de Bijbel.

 

Vandaag zijn we bezig geweest met de samenwerking in het team. Wie speelt welke rol. Zijn we eerlijk naar elkaar? Hoe is de communicatie en durven we ook de moeilijke vragen te stellen?

In het nederlandse team zijn we gisteren aan het wandelen geweest, om goed te investeren in de persoonlijke relaties. Waar is onze eenheid. En hoe is jouw relatie met Jezus Christus? Dat zijn best wel belangrijke vragen die gesteld moeten worden!

Het is trouwens gaaf om te zien dat de internetstrategie langzaam maar zeker duidelijker wordt. Samen met Frankrijk aan de slag. We leren veel van het Jesus-Film-Project. Zij hebben altijd het gezicht op de hele wereld gehad. Een film in 850 talen… Met internet willen we ook de wereld bereiken met het Goede Nieuws. Gisteren weer even de lijst gezien van mensen die hebben gereageerd via de franse sites. Zo geweldig als iedere dag zo´n 20 mensen hun leven aan Jezus geven. Letterlijk: je zit erbij een kijkt ernaar!

De oogst is groot, de arbeiders zijn weinig. Bid voor meer arbeiders in de oogst!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

ELF vervolg

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0