Global Media Outreach

1 min leestijd

De komende week staat in het teken van "Global Media Outreach". Collega's van Campus Crusade for Christ uit USA, Canada, Spanje en Frankrijk zijn voor een aantal dagen in Nederland. Aangevuld met het nederlandse team.

De grote uitdaging waar we voor staan is hoe we een goede strategie kunnen ontwikkelen om internet te gebruiken om mensen bekend te maken met het goede nieuws van Jezus Christus.

In Frankrijk is hier al wat ervaring mee opgedaan. Zo is de site http://www.connaitredieu.com/ (God persoonlijk leren kennen) een simpele in opzet. Maar hierachter zit doelgericht adverteren via zoekmachines, een gebedsnetwerk, etc. In Finland is ook een dergelijk initiatief. De resultaten zijn bijzonder bemoedigend.

De franse site heeft in drie maanden tijd de volgende respons gehad:

  • 4000 unieke bezoekers.
  • 28 hebben op "ja" geklikt, aangegeven dat ze de Heer Jezus wilden aannemen als hun persoonlijke Verlosser. Ze lieten gegevens achter zodat nazorg mogelijk is.
  • 70 gaven aan meer informatie te willen hebben.
  • 400 hebben "ja" geklikt, zonder verder iets achter te laten aan gegevens.

Thank God there's internet!

Deze cijfers zijn een goede indicatie dat er een behoorlijke openheid is! We krijgen ook in nederland via internet reacties van mensen die geen christenen om zich heen kennen, of onvoldoende vertrouwen hebben in de kerken die ze om zich heen zien. Mensen die we naar het hart van Jezus kunnen leiden.

Voor Agapè Nederland zal internet wel eens het belangrijkste medium kunnen worden waardoor we mensen op een kwalitatieve manier, dus op een goede, eerlijke en heldere manier, het Goede Nieuws uit kunnen leggen.

Global Media Outreach

1 min leestijd

De komende week staat in het teken van "Global Media Outreach". Collega's van Campus Crusade for Christ uit USA, Canada, Spanje en Frankrijk zijn voor een aantal dagen in Nederland. Aangevuld met het nederlandse team.

De grote uitdaging waar we voor staan is hoe we een goede strategie kunnen ontwikkelen om internet te gebruiken om mensen bekend te maken met het goede nieuws van Jezus Christus.

(meer…)

2 reacties

  1. creatov op 27-06-2009 om 09:39

    Dank! Dit voelt wel als uit de oudheid, zeker als je nu ziet wat er is veranderd in deze paar jaar. Laatst werd de mijlpaal gevierd dat via de bediening waar http://www.connaitredieu.com onderdeel van is er al 1.000.000 mensen hebben aangegeven dat ze God wilden volgen! Ongelofelijk.

  2. Fred op 27-06-2009 om 08:36

    Heel goeie zaak broeders en zusters !!!!!!!!!!

Laat een reactie achter