Historische week

2 min leestijd

Deze week hebben we drie intensieve dagen gehad waar we hebben gebeden, nagedacht en plannen gemaakt voor een "Global Internet Outreach". Zeg maar het Goede Nieuws van Jezus Christus bekendmaken door effectief gebruik te maken van de mogelijkheden van internet. Hier een mailtje van Eric, een collega van Agapè France, met een flinke en succesvolle internetbediening.

"Hi Wouter
Thanks for all. It was an historical day yesterday, praise the Lord !
See you in Spain next week.
GBY, Eric"

Dit is de groep waar we deze week hebben doorgebracht in het kantoor van Proclama (het Berghuys, Doorn).

Op een rijtje: Oswin Ramaker (NL), Enrico Pruis (NL), Mark Weimer (USA), Dennis Fierbach (Canada), Yvan Pinto (Spanje), Freek de Vries (NL), Jeene vd Hoef (NL). Voor zitten ikzelf en Eric Célérier (Frankrijk).

We kunnen samen met Topchretien, de franse internetministry, een effectief evangeliserende internetbediening uitwerken op korte termijn. In Frankrijk zijn er diverse testen geweest met opzienbarende resultaten in de zin van mensen die effectief bereikt zijn met het evangelie. Het model van "God Persoonlijk Kennen", in het frans is dat dan Connaitre Dieu, kunnen we volledig gebruiken. Inclusief een goede strategie om mensen op je website te krijgen. Via de franse site komen dagelijks tientallen mensen tot geloof! Wow! Prijs de Heer hiervoor. Is dat niet gaaf!

Ik ben enorm enthousiast. Het is of in deze week een enorme puzzel in elkaar is gevallen. Who's in charge? Ik denk dat God aan het werk is en we ons kunnen voorbereiden op een enorm werk. Ons gebed is om werkers in de wijngaard, om mensen die financieel in dit enorme project willen investeren. Met maar een doel: mensen leiden naar het hart van Jezus.

Interessante links:

http://www.topchretien.com/
http://www.connaitredieu.com/
http://www.powertochange.com/
http://www.truthmedia.com/