Leidersoverdracht Proclama

1 min leestijd

Het nieuws dat de leiderswisseling binnen Proclama heeft plaatsgevonden krijgt ook z'n plekje in het christelijke nieuws. Eerder was al het berichtje via de IKON. Hier het bericht uit het Reformatorisch Dagblad.

DOORN – De leiding van Proclama, de media-afdeling van Stichting Agapè is door O. Ramaker overgedragen aan W. van der Toorn. De benoeming ging per 1 januari in.

Proclama houdt zich onder meer bezig met internetevangelisatie en nazorg. Van der Toorn (30) was tot voorjaar 2004 teamleider van HQ, de jongerenafdeling van de stichting. Ramaker (66) blijft nog een halfjaar verantwoordelijk voor het internationale stripboekproject ”Jezus Messias”. In overleg met Willem de Vink, de initiatiefnemer van dat project, en met de samenwerkingspartner Wycliffe Bijbelvertalers, wordt onderzocht op welke manier dit project voortgang vindt.

Klik hier voor de link.
Hetzelfde nieuws op Oneway.nl, klik hier.

Deze week gelijk even een mooie foto van Oswin en Marleen Ramaker gemaakt op het kantoor.