Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Welkom op mijn website

1 januari 2005

Welkom op mijn website. Zoals een beetje wereldburger betaamt een eigen website, waar ik verschillende dingen voor je heb. Ik probeer je op de hoogte te houden van alle dingen die om ons heen gebeuren. Zoals ons werk bij stichting Agapè en Proclama (de mediaafdeling). Vanuit Proclama werken we onder andere aan Internet Evangelisatie. Naast al deze ontwikkelingen komen ook allerlei andere ontwikkelingen in jeugdkerken en christelijk nederland aanbod. En niet te vergeten ons eigen thuishonk…

Wouter van der Toorn (alias Creatov) 

 

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Welkom op mijn website

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0