Bouwen in Vertrouwen

2 min leestijd

Afgelopen drie dagen hebben we de voorjaarsconferentie gehad met de collega's van Agapè. Niet iedereen kon aanwezig zijn, maar we waren toch met een groep van ruim 80 personen. Drie dagen met onmoeting (je ziet niet iedereen geregeld), aanbidding (God krijgt de hoogste plaats), onderwijs (iedere keer bijleren in wat God bedoeld), training (bouwen aan je competenties etc.)

 

Hans Pruis, de interim directeur van Agapè, heeft drie stevige studies gegeven uit Ezechiël. De hele woensdag was ingeruimd voor Paul Donders (van XPand). Hij geeft training aan bedrijven, leiders, etc. Deze hele dag zijn we bezig geweest met leiderstraining. Binnenkort komt een nieuw boek van Paul uit, met de inhoud van wat we nu hebben gekregen. Zeker een aanrader. Ik zit nu echt te denken… wat moet ik hier nu weer van opschrijven. Dat komt misschien nog wel.

Foto's
In ieder geval de foto's op een rijtje. Een kleine weergave van drie hele goede dagen. We hebben de conferentie afgesloten met gebed voor elkaar. We hebben naar elkaar uitgesproken dat er is gebouwd in eenheid. Een basis van vertrouwen waar Gods werk op gebouwd kan worden. We zijn gericht op de toekomst!

Klik hier voor de foto-serie.
Klik hier voor de foto's uit de oude doos, in Realvideo (realaudio player)
Klik hier voor de foto's uit de oude doos, in wmv (windows media player)

Documenten
Een belangrijk document is het document "Overal Bewegingen". De uitkomst van een bezinningsproces binnen het leidersteam van Agapè. In dit document wordt de nationale strategie verwoord van Agapè Nederland. Het is een concretisering van het voorgaande document "Richting de Toekomst" geschreven door de internationaal directeur Steve Douglass. Belangrijke highlights zijn de sectoren binnen de samenleving waar we ons primair op willen richten (gezin en leefomgeving, bedrijfsleven en onderwijs) en de modelsteden (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen). Hieronder zijn ze als PDF te raadplegen.

Klik hier voor het document "Richting de Toekomst"
Klik hier voor het document "Overal Bewegingen"