Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Nieuwsbrief

14 februari 2005

Het was weer hoog tijd voor een nieuwe vriendenbrief. Zo'n brief sturen we regelmatig naar vrienden en bekenden. Op die manier kunnen mensen betrokken zijn bij ons werk.

Hij staat in PDF-format op deze website. Klik hier.

Gisterenavond was weer de maandelijkse dienst van jeugdkerk X-Site. Mijn rol wordt er steeds kleiner. Gisteren de eerste dag van laat komen en op tijd weggaan.  Het bevalt me prima :) Maar temeer omdat er gasten zijn die al het werk goed hebben opgepakt. Trouwens, een supergrande filmpje. Moet je hebben gezien. Met het typetje Arend-Jan Vliethoven. Gaaaaaaf! Klik hier voor het filmpje.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Nieuwsbrief

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0