Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Vervolg Global Jesus Project

6 februari 2005

Eigenlijk nog even geen tijd om een begin te maken met een impressie van een intensieve week ELF. Het was een hele bijzondere week. Ik moet je zeggen dat ik steeds meer onder de indruk raak van de timing. De afgelopen week zijn we flinke stappen voorwaarts gegaan in het uitwerken van het Global Jesus Project. Het internet project. Door middel van goed gebruik van internet willen we het goede nieuws van Jezus bekend maken.

Foto Gallery
Wil je de foto's bekijken? Dat kan. Klik hier.

De rest van het verslag volgt spoedig. 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Vervolg Global Jesus Project

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0