Jeugdkerk en discovery

1 min leestijd


Vanaf vrijdag online: www.discovery.nl

Afgelopen zondag gesproken in jeugdkerk Open The Gate uit Leiden. Een paasboodschap in een jeugdkerk. Heel erg leuk om te doen. Het was wel een bijzondere avond.

 

Vanwege een (bijna) leeggelopen team hebben ze besloten dat deze avond voorlopig even de laatste is. Een moeilijke beslissing. Dat was te voelen. En het doet wel een beetje zeer, want je merkt juist bij deze mensen een hart voor hun stad Leiden. Een stad met behoorlijk veel problemen. Zoals problemen rond loverboys. Het valt dan zwaar om juist een jeugdkerk even te moeten stoppen. Terwijl deze stad zo ontzettend de boodschap van Jezus nodig heeft!  

Vorige week vrijdag is de website www.discovery.nl online gegaan. De oude site van discovery was op zich goed bedacht, maar technisch slecht uitgevoerd. En daarbij was niemand die er verantwoordelijk voor was. We hebben nu een site opgezet, nog redelijk simpel. Maar met een verrassend bereik. Iedere dag tussen de 250 en 350 unieke bezoekers. En zij krijgen de kans om Goed Nieuws te vinden! Dat is best gebed waard! Dus ook ff checken op www.discovery.nl.

Komende zondag reis ik af richting Budapest. Voor een internetconferentie. Op dat moment hopen we ook het nieuwe europese internetproject te lanceren… Ik hou je op de hoogte. Tot die tijd, even de franse site checken: www.connaitredieu.com.

Jeugdkerk en discovery

1 min leestijd


Vanaf vrijdag online: www.discovery.nl

Afgelopen zondag gesproken in jeugdkerk Open The Gate uit Leiden. Een paasboodschap in een jeugdkerk. Heel erg leuk om te doen. Het was wel een bijzondere avond.

(meer…)

Laat een reactie achter