Conferentie Budapest

1 min leestijd

Komende week (zondag – donderdag) ben ik bij een internetconferentie in Budapest, Hongarije. Alle informatie over deze conferentie is te vinden op de volgende website:  http://ministrynet.blogspot.com/.

Thema's die deze week aan de orde komen: hoe ga je om met reacties op je websites, hoe organiseer je mentors of ecoaches, hoe krijg je bezoekers op je website, hoe hou je rekening met je cultuur. Etc. Als er de mogelijkheid is om daar online te zijn, zal ik op de site een beetje bijhouden wat er allemaal is gebeurd.

Conferentie Budapest

1 min leestijd

Komende week (zondag – donderdag) ben ik bij een internetconferentie in Budapest, Hongarije. Alle informatie over deze conferentie is te vinden op de volgende website:  http://ministrynet.blogspot.com/.

Thema's die deze week aan de orde komen: hoe ga je om met reacties op je websites, hoe organiseer je mentors of ecoaches, hoe krijg je bezoekers op je website, hoe hou je rekening met je cultuur. Etc. Als er de mogelijkheid is om daar online te zijn, zal ik op de site een beetje bijhouden wat er allemaal is gebeurd.

(meer…)

Laat een reactie achter