Parijs Meeting

1 min leestijd

Het lijkt soms wel alsof ik heel europa rondreis. Op dit moment zit ik in een vergadering in Parijs samen met Top Chrétién, Agapé France, EO (W@arom Jezus), Alpha (Nederland, Switserland). We praten over de integratie van de W@arom Jezus in de internetstrategie van Agapè in Europa. Eric Céleriér, directeur van Top Chrétién, en ik zijn het europese internetproject aan het opstarten.

Afgelopen weekend is de nieuwe versie van www.connaitredieu.com gelanceerd. En direct erna is er een enorme stijging van het aantal bezoekers en het aantal reacties. Kijk maar hier voor het aktuele overzicht. Gisteren waren er 4423 bezoekers, 228 hebben het gebed gebeden! Enorm!

De komende maanden wordt het hard werken aan deze site om deze ook in het Nederlands beschikbaar te maken. Ook België is er enorm in geïnteresseerd. Er is een grote behoefte aan directe evangeliserende websites, juist ook in dit land.

Deze dagen is Jan Bakker van Alpha Nederland er ook bij. Goed om te horen wat er allemaal met de Alpha-cursussen gebeurd. In Nederland en daarbuiten! We zoeken elkaar als verschillende christelijke organisaties op. Om elkaar aan te vullen. Zodat steeds meer mensen bereikt worden met het Goede Nieuws van Jezus!