Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Parijs Meeting

13 april 2005

Het lijkt soms wel alsof ik heel europa rondreis. Op dit moment zit ik in een vergadering in Parijs samen met Top Chrétién, Agapé France, EO (W@arom Jezus), Alpha (Nederland, Switserland). We praten over de integratie van de W@arom Jezus in de internetstrategie van Agapè in Europa. Eric Céleriér, directeur van Top Chrétién, en ik zijn het europese internetproject aan het opstarten.

Afgelopen weekend is de nieuwe versie van www.connaitredieu.com gelanceerd. En direct erna is er een enorme stijging van het aantal bezoekers en het aantal reacties. Kijk maar hier voor het aktuele overzicht. Gisteren waren er 4423 bezoekers, 228 hebben het gebed gebeden! Enorm!

De komende maanden wordt het hard werken aan deze site om deze ook in het Nederlands beschikbaar te maken. Ook België is er enorm in geïnteresseerd. Er is een grote behoefte aan directe evangeliserende websites, juist ook in dit land.

Deze dagen is Jan Bakker van Alpha Nederland er ook bij. Goed om te horen wat er allemaal met de Alpha-cursussen gebeurd. In Nederland en daarbuiten! We zoeken elkaar als verschillende christelijke organisaties op. Om elkaar aan te vullen. Zodat steeds meer mensen bereikt worden met het Goede Nieuws van Jezus!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Parijs Meeting

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0