Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Even offline geweest

27 mei 2005

Helaas is de site anderhalve dag offline geweest. Blijkbaar waren de mensen achter de server aan het knutselen. Want een van mijn configuratie-files moest ik opeens aanpassen. Niet echt lekker gecommuniceerd. Maar hij loopt weer als een zonntje.Toch jammer als ie even offline is, want per dag komen er toch zo'n 20 – 30 verschillende bezoekers langs. En dat vind ik dan wel weer leuk.

Afgelopen week hebben we in het Nationaal Leidersteam van Agapè eens gebrainstormd over het bereiken van de stad. Waar begin je, hoe pak je het aan, welke strategie kunnen we gebruiken. Gelukkig hoeven we het niet alleen uit te zoeken. We hebben ten eerste natuurlijk God Vader zelf. Als iemand van de stad houdt, van de mensen daar, dan is het onze Schepper!
Collega's uit het Verenigd Koninkrijk hebben al heel wat ervaring. Zij willen met ons meedenken. Een gave site van hen is o.a. van Agapé Workplace Initiative. Verder hebben zij een erg sterke visie als het gaat om strategische aanpak. Check vooral deze link.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Even offline geweest

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0