Even offline geweest

1 min leestijd

Helaas is de site anderhalve dag offline geweest. Blijkbaar waren de mensen achter de server aan het knutselen. Want een van mijn configuratie-files moest ik opeens aanpassen. Niet echt lekker gecommuniceerd. Maar hij loopt weer als een zonntje.Toch jammer als ie even offline is, want per dag komen er toch zo'n 20 – 30 verschillende bezoekers langs. En dat vind ik dan wel weer leuk.

Afgelopen week hebben we in het Nationaal Leidersteam van Agapè eens gebrainstormd over het bereiken van de stad. Waar begin je, hoe pak je het aan, welke strategie kunnen we gebruiken. Gelukkig hoeven we het niet alleen uit te zoeken. We hebben ten eerste natuurlijk God Vader zelf. Als iemand van de stad houdt, van de mensen daar, dan is het onze Schepper!
Collega's uit het Verenigd Koninkrijk hebben al heel wat ervaring. Zij willen met ons meedenken. Een gave site van hen is o.a. van Agapé Workplace Initiative. Verder hebben zij een erg sterke visie als het gaat om strategische aanpak. Check vooral deze link.