Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

HQ Event 2005

18 mei 2005

WOW, wat was dat weer superdesuper. Afgelopen weekend hebben we met het gezin weer het HQ Event (jongerenprogramma van de pinksterconferentie van stichting Opwekking) meegemaakt. Wat was dat gaaf om met duizenden jongeren een supertijd van praise en worship te hebben. Maar ook indrukwekkend om duizenden jongeren te zien die een heel weekend lang uren studies en stevige preken meemaken.

 

Met het thema "Dieper dan ooit" hebben we ons dit jaar gericht op genade en genade alleen. Deze radicale boodschap heeft ons land zo hard nodig. Ik zie dat God een nieuwe generatie klaarmaakt. Een generatie die keuzes maakt, zit te wachten op dit Goede Nieuws. Zelf als de eigen kerk en groep niet zo meegaat. Deze nieuwe generatie blijkt in staat te zijn om zo vol te raken van God! Wat een genade!

Meer verslagen e.d. van het Event komen op de volgende site: http://www.heavenlyquality.nl/event.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

HQ Event 2005

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0