HQ Event 2005

1 min leestijd

WOW, wat was dat weer superdesuper. Afgelopen weekend hebben we met het gezin weer het HQ Event (jongerenprogramma van de pinksterconferentie van stichting Opwekking) meegemaakt. Wat was dat gaaf om met duizenden jongeren een supertijd van praise en worship te hebben. Maar ook indrukwekkend om duizenden jongeren te zien die een heel weekend lang uren studies en stevige preken meemaken.

 

Met het thema "Dieper dan ooit" hebben we ons dit jaar gericht op genade en genade alleen. Deze radicale boodschap heeft ons land zo hard nodig. Ik zie dat God een nieuwe generatie klaarmaakt. Een generatie die keuzes maakt, zit te wachten op dit Goede Nieuws. Zelf als de eigen kerk en groep niet zo meegaat. Deze nieuwe generatie blijkt in staat te zijn om zo vol te raken van God! Wat een genade!

Meer verslagen e.d. van het Event komen op de volgende site: http://www.heavenlyquality.nl/event.