Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Agapè Nieuws

28 juni 2005

Vandaag is de Agapè Nieuws op de mat gevallen (bij de mensen die iets met Agapè hebben…). Hierin ruim twee pagina's aandacht voor Internet Evangelisatie. Dat is zeker een aanrader om te lezen. De Agapè Nieuws is online beschikbaar in PDF. Klik hier.

Internet heeft soms wel een nadeel, je bent afhankelijk van techniek. Afgelopen weekend lagen onze sites eruit. We zetten nu alles op alles om zoveel mogelijk security in te bouwen zodat we daar niet door worden gehinderd. Want we willen Internet helemaal gebruiken en uitbuiten om mensen het Goede Nieuws van Jezus bekend te maken!

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Agapè Nieuws

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0