Dolfinarium

1 min leestijd

Afgelopen zaterdag… Een prachtige dag om met het gezin op stap te gaan. We hadden nog vrijkaartjes voor het Dolfinarium. Een grootse belevenis. De zotte zeeleeuwenshow, roggen aaien, dolfijnenshow, speeltuinen. Het was erg gezellig. Lekker om er even samen op uit te zijn.

'k Had mijn camera (eindelijk) weer terug. Hij was defect geraakt. Heb dus weer lekker wat plaatjes geschoten.

Bij Agapè zijn we hard bezig met de voorbereidingen voor een stevige lancering van evangeliserende websites. Een voor studenten, een voor volwassenen. Er komen steeds meer mensen bij die op de een of andere manier willen meedoen. Er is nog een hoop werk te doen. We bereiden ons voor op een geweldige start van evangelisatie waarbij we gebruik maken van internet. We verwachten er erg veel van! 

Binnenkort komt onze nieuwsbrief weer uit. We wachten even tot de nieuwe brochures uit zijn. Zodat we iedereen een exemplaar kunnen meesturen. We hebben een nieuwe vouwfolder "Geestvervuld Leven", een oud concept van Bill Bright. Hoe kan je leven onder leiding van de heilige Geest? We bidden ervoor dat deze boodschap het geloofsleven van veel gelovigen radicaal zal veranderen!