Boodschap van het kruis

1 min leestijd

De boodschap die uitgaat van het kruis heeft deze wereld meer dan wat dan ook beïnvloed. Jezus kwam om zijn leven af te leggen. Niemand zou het van Hem afnemen. Dat was zijn bewering. Een terechte bewering. Meer dan eens had Jezus kunnen ontkomen aan de mensen die Hem dood wilden maken. Maar Hij koos ervoor om door te gaan tot het einde toe. Niemand neemt zijn leven. Hij legde het af. Vanwege onze zonden en fouten. Om ons te verzoenen met de Allerhoogste.

Aan deze Jezus, aan zijn sterven aan het kruis, wil ik me iedere dag herinneren. Omdat het de boodschap is die mij vrij heeft gemaakt. Die mij in contact heeft gebracht met de bedenker van deze wereld, mijn hemelse Vader. Dank U Jezus!

Je kunt op de afbeelding klikken voor een formaat afbeelding die je kunt gebruiken als bureaublad achtergrond. Zodat jij ook iedere dag even aan dit moment wordt herinnerd.