Effectieve Internet Evangelisatie

1 min leestijd

De evangeliserende Website www.connaitredieu.com van onze franse Agapè collega's. In een maand tijd bezochten ongeveer 40.000 mensen deze website. 5000 van de bezoekers gaf aan een keus voor Jezus Christus te hebben gemaakt. 1500 (ongeveer 4 %!) bezoekers wilden graag verder gaan in persoonlijke follow-up.

Vanuit Agapè in Nederland zijn we hard bezig met het vertalen en voorbereiden van deze site. In september dit jaar hopen we deze site te lanceren. Wie weet met welke resultaten!

Effectieve Internet Evangelisatie

1 min leestijd

De evangeliserende Website www.connaitredieu.com van onze franse Agapè collega's. In een maand tijd bezochten ongeveer 40.000 mensen deze website. 5000 van de bezoekers gaf aan een keus voor Jezus Christus te hebben gemaakt. 1500 (ongeveer 4 %!) bezoekers wilden graag verder gaan in persoonlijke follow-up.

Vanuit Agapè in Nederland zijn we hard bezig met het vertalen en voorbereiden van deze site. In september dit jaar hopen we deze site te lanceren. Wie weet met welke resultaten!

(meer…)

Laat een reactie achter