Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Internet Visie Conferentie

24 augustus 2005

2 en 3 september organiseren we vanuit Proclama (media afdeling van stichting Agapè) een Internet Visie Conferentie. Met een groep van ongeveer 20 man zullen we nadenken over de mogelijkheden, de uitdaging van Internet. En hoe kunnen we de digitale snelweg optimaal gebruiken om het Goede Nieuws van Jezus bekend te maken.

Dit najaar zullen we minimaal 4 nieuwe Internetsites lanceren. Waaronder de vertaling van www.connaitredieum.com / www.2knowgod.com. Deze site wordt op dit moment ook vertaald in het Arabisch, Chinees en Duits. Een andere site waar we aan werken is een nieuwe studentensite. Dit wordt een innovatieve site die zich richt op een gemiddelde (spiritueel geïnteresseerde) student. Er is met name voor deze doelgroep erg weinig te vinden op het Nederlandse internet. Zodra het zover is gaan we knallen!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Internet Visie Conferentie

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0