Internet Visie Conferentie

1 min leestijd

2 en 3 september organiseren we vanuit Proclama (media afdeling van stichting Agapè) een Internet Visie Conferentie. Met een groep van ongeveer 20 man zullen we nadenken over de mogelijkheden, de uitdaging van Internet. En hoe kunnen we de digitale snelweg optimaal gebruiken om het Goede Nieuws van Jezus bekend te maken.

Dit najaar zullen we minimaal 4 nieuwe Internetsites lanceren. Waaronder de vertaling van www.connaitredieum.com / www.2knowgod.com. Deze site wordt op dit moment ook vertaald in het Arabisch, Chinees en Duits. Een andere site waar we aan werken is een nieuwe studentensite. Dit wordt een innovatieve site die zich richt op een gemiddelde (spiritueel geïnteresseerde) student. Er is met name voor deze doelgroep erg weinig te vinden op het Nederlandse internet. Zodra het zover is gaan we knallen!