Nieuws Internet Conferentie

1 min leestijd

De laatste voorbereiding voor de Internet Visie Conferentie (2 & 3 september) zijn in volle gang. Vandaag heeft prof. Hellendoorn (Siemens) toegezegd een bijdrage te willen leveren aan de conferentie.

Tijdens de conferentie zullen we, zoals het er nu naar uitziet, een videochat hebben met Eric Célérier (Top Chrétien) en Mark Weimer (CEO van Global Media Outreach). Van Mark Weimer is hier trouwens een filmpje van een van zijn toespraken te vinden. Een bijzonder inspirerende man met een enorme opdracht: een miljard mensen bereiken met het Goede Nieuws, gebruik makend van Internet.

Naast deze sprekers is er ook een bijzondere plaats voor de W@arom Jezus cursus (EO) en een nieuw initiatief van Rolof Mulder: www.aanbidding.net, een gloednieuw aanbiddingsportal (is nog net niet online).

Met zo'n 20 conferentiedeelnemers zullen we ons anderhalve dag bezinnen op een strategisch gebruik van Internet om het Goede Nieuws van Jezus bekend te maken in Nederland.

 

We zijn daarbij ook druk bezig met het afronden van de belangrijkste voorbereidingen van de lancering van de nederlandse versie van www.2knowgod.com. Daar hoort een flinke postercampagne bij.

De eerste voorstellen voor de posters zijn gereed. Hier alvast een eerste voorproefje. Met de complimenten aan Freshmedia. De site zal ongeveer eind september gelanceerd worden. 

De studentensite komt ongeveer een maandje later. Het wordt wat ons betreft een intensieve herfst. Met de hoop dat veel mensen een eerste ontmoeting met Jezus zullen hebben!