Rebel against your own indifference

1 min leestijd

Een van de mooiste engelse kreten die ik ben tegengekomen: "Rebel Against Your Own Indifference". Ik heb em gevonden op de site van Relevant Magazine, een gewoon en een digitaal magazine van jonge progressieve christenen. Horen niet 1 – 2 – 3 bij een club, ik kan dat in ieder geval niet ontdekken. Deze site is voor mijzelf bijzonder inspirerend. Midden in het leven van vandaag en morgen. Maar ook recht door zee, eerlijk over God en jezelf.

Ik wil ook niet meegaan in de grijze massa. Meer van hetzelfde zijn. Ik wil het verschil maken. Ik wil opstaan tegen mijn eigen "niet-anders-zijn". Heeft dat niet alles te maken met het feit dat christenen een licht zijn? Opvallend? Het verschil makend. Nooit is het duister sterker geweest dan het licht. Afwezigheid van licht heeft het soms wel benauwend donker gemaakt. Rebel against your own indifference.

Link: www.relevantmagazine.com.

Rebel against your own indifference

1 min leestijd

Een van de mooiste engelse kreten die ik ben tegengekomen: "Rebel Against Your Own Indifference". Ik heb em gevonden op de site van Relevant Magazine, een gewoon en een digitaal magazine van jonge progressieve christenen. Horen niet 1 – 2 – 3 bij een club, ik kan dat in ieder geval niet ontdekken. Deze site is voor mijzelf bijzonder inspirerend. Midden in het leven van vandaag en morgen. Maar ook recht door zee, eerlijk over God en jezelf.

Ik wil ook niet meegaan in de grijze massa. Meer van hetzelfde zijn. Ik wil het verschil maken. Ik wil opstaan tegen mijn eigen "niet-anders-zijn". Heeft dat niet alles te maken met het feit dat christenen een licht zijn? Opvallend? Het verschil makend. Nooit is het duister sterker geweest dan het licht. Afwezigheid van licht heeft het soms wel benauwend donker gemaakt. Rebel against your own indifference.

Link: www.relevantmagazine.com.

(meer…)

Laat een reactie achter