Update Internet Visie Conferentie

1 min leestijd

De chatsessies voor de komende conferentie zijn geregeld. We zullen virtueel twee speciale gasten hebben. Eric Célérier en Mark Weimer (zie foto). Het geeft eigenlijk wel heel goed weer dat de activiteiten op internet eigenlijk grenzeloos zijn. Dat is ook het mooie van het Jesus Internet Project. Een internationale (als start vooral West-Europese) Internetstrategie. Samen met Top Chrétien (Agapè France) en in partnership met de EO en Alpha in de Waarom Jezus Cursus werken we aan een goede benadering. Het diagram van deze strategie is hier beschikbaar. Het programma van de conferentie is hier beschikbaar.

Eind september zal het eerste stuk in Nederland beschikbaar zijn. De Waarom Jezus Cursus lanceert de Youth versie en zijn bezig met een Franstalige versie. Volgende jaar hopen we een discipelschapscursus van acht weken te hebben via internet. Op deze manier hopen we uiteindelijk een gesloten circel te krijgen. Zodat steeds meer mensen iemand in zijn of haar (virtuele) omgeving kent die Jezus oprecht volgt!