Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Update Internet Visie Conferentie

26 augustus 2005

De chatsessies voor de komende conferentie zijn geregeld. We zullen virtueel twee speciale gasten hebben. Eric Célérier en Mark Weimer (zie foto). Het geeft eigenlijk wel heel goed weer dat de activiteiten op internet eigenlijk grenzeloos zijn. Dat is ook het mooie van het Jesus Internet Project. Een internationale (als start vooral West-Europese) Internetstrategie. Samen met Top Chrétien (Agapè France) en in partnership met de EO en Alpha in de Waarom Jezus Cursus werken we aan een goede benadering. Het diagram van deze strategie is hier beschikbaar. Het programma van de conferentie is hier beschikbaar.

Eind september zal het eerste stuk in Nederland beschikbaar zijn. De Waarom Jezus Cursus lanceert de Youth versie en zijn bezig met een Franstalige versie. Volgende jaar hopen we een discipelschapscursus van acht weken te hebben via internet. Op deze manier hopen we uiteindelijk een gesloten circel te krijgen. Zodat steeds meer mensen iemand in zijn of haar (virtuele) omgeving kent die Jezus oprecht volgt!

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Update Internet Visie Conferentie

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0