1e report Visie Conferentie

1 min leestijd

We zijn gestart. Ik zit nu te luisteren naar Rolof Mulder, een echte innovator op internet. We krijgen een kijkje achter www.aanbidding.net. Gisterenavond was Hans Hellendoorn onze speciale gast. Met "pictures of the future". Hoe ziet de nabije toekomst eruit? Moraal van het verhaal: binnenkort praat alles met elkaar, alles is met elkaar verbonden. Wat vroeger ver was was is al dichterbij gekomen. Wat nu nog ver weg is zal in de nabije toekomst ook steeds dichterbij komen.Hier een van de presentaties van Hans Hellendoorn. Niet bij ons gehouden, maar geeft wel wat aan van Innovatie Management. Klik hier.

Helaas was de verbinding met Eric Célérier niet helemaal super. Toch was het erg belangrijk wat hij aangaf. Er moet op een of andere manier een koppeling komen met "real life". Maar hoe zorg je daarvoor. In Nederland zijn we erg blij met een product als de "Waarom Jezus Cursus". Deze cursus kan een goede brug slaan tussen de virtuele wereld en de werkelijke wereld. Vanuit Agapè / Campus Crusade for Christ zien we deze cursus als een belangrijke stap in onze strategie. Het gesprek gisteren met de Evangelische Omroep was wat dat betreft ook erg aangenaam. We hebben elkaar nodig, en we ondersteunen elkaars specifieke opdracht. Klik hier voor het overzicht de strategie van het Jesus Internet Project.

Later weer even wat meer.