Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Eerste Resultaten Internet

24 september 2005

We zijn nu twee weken bezig met het testen van Internet Evangelisatie. En de resultaten zijn een beetje overdonderend. Gemiddeld 175 unieke bezoekers per dag, 40 bezoekers die aangeven een keus te hebben gemaakt. Hiervan geven ongeveer 10 bezoekers hun naam en adres zodat we ze verder kunnen helpen in hun "spirituele zoektocht", of hun leven met God. Met deze mensen hebben we via internet persoonlijk contact. We zijn enorm enthousiast over dit testresultaat. Het enige wat we doen is dat er een aantal Google Adwords zijn gekocht, zoals het woord "Jezus" en "geloof". Als je dit in Google inklikt zie je rechts in het scherm de website www.godheeftulief.com verschijnen.

We bereiden ons voor op een grote oogst. Hard werken, maar enorm bemoedigend. Dit is daadwerkelijk ministry, bediening. Mensen leiden naar het hart van een liefhebbende hemelse Vader, naar het hart van Jezus Christus.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Eerste Resultaten Internet

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0