Leader Development Kandern

1 min leestijd

Een weekje afwezig geweest voor Leadership Development. Dit was de voorlaatste trainingsweek vanuit Agapè Europa. Ieder half jaar komen we een week samen met collega's uit de verschillende Europese landen. Jonge leiders, de een nog in spé, de ander al on the road.

Deze week was best wel bijzonder. In verschillende opzichten. Niet per sé het inhoudelijke programma. Maar wel de persoonlijke ontmoetingen als collega's onderling. Wat dacht je dat er met iemand gebeurd als ze doorkrijgt dat ze "richly blessed, higherly favoured, deeply loved" is? Daar hebben we het over gehad. Radicale genade, en genade alleen.

Een ander bijzonder moment was het bezoek aan een wijngaard waar we aanschouwelijk onderwijs kregen over de wijnstok en de ranken. Over het snoeien en breken. Over wortels die tientallen meters diep groeien in de loop van de tijd. Over jonge ranken die veel meer bladeren hebben dan de oudere omdat ze veel zonlicht nodig hebben. De oudere ranken brengen meer en betere vruchten op… De wijn was bijzonder! In totaal een stuk of acht verschillende wijnen geproefd. Excellent.

Klik hier voor de fotoserie.