Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Leader Development Kandern

13 september 2005

Een weekje afwezig geweest voor Leadership Development. Dit was de voorlaatste trainingsweek vanuit Agapè Europa. Ieder half jaar komen we een week samen met collega's uit de verschillende Europese landen. Jonge leiders, de een nog in spé, de ander al on the road.

Deze week was best wel bijzonder. In verschillende opzichten. Niet per sé het inhoudelijke programma. Maar wel de persoonlijke ontmoetingen als collega's onderling. Wat dacht je dat er met iemand gebeurd als ze doorkrijgt dat ze "richly blessed, higherly favoured, deeply loved" is? Daar hebben we het over gehad. Radicale genade, en genade alleen.

Een ander bijzonder moment was het bezoek aan een wijngaard waar we aanschouwelijk onderwijs kregen over de wijnstok en de ranken. Over het snoeien en breken. Over wortels die tientallen meters diep groeien in de loop van de tijd. Over jonge ranken die veel meer bladeren hebben dan de oudere omdat ze veel zonlicht nodig hebben. De oudere ranken brengen meer en betere vruchten op… De wijn was bijzonder! In totaal een stuk of acht verschillende wijnen geproefd. Excellent.

Klik hier voor de fotoserie.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Leader Development Kandern

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0