Nederlanders op zoekmachines

1 min leestijd

Waar zoeken Nederlanders naar als ze op het internet zijn? Blijkbaar heeft de actualiteit en tijdgeest hier de grootste invloed op. Zo zijn de zoektermen "benzineprijzen" en "dance valley 2005" het populairste. Maar er wordt ook gekeken naar "Talpa" en "ophokplicht".

Collega Mark Weimer uit Amerika heeft een testsite ingericht om ook te kijken wat er gebeurd met zoekers op internet. Als test is de site http://www.godheeftulief.com gelanceerd. De eerste mensen reageren hier dus al op! Terwijl het een test is.

Vanmorgen nog met een aantal mensen bij EO gepraat. Het is mooi om samen te werken in Gods Koninkrijk. We hebben goed nieuws te vertellen. Iedereen mag het weten! Jezus leeft, door hem kunnen we een heerlijke relatie hebben met onze Schepper.

Nederlanders op zoekmachines

1 min leestijd

Waar zoeken Nederlanders naar als ze op het internet zijn? Blijkbaar heeft de actualiteit en tijdgeest hier de grootste invloed op. Zo zijn de zoektermen "benzineprijzen" en "dance valley 2005" het populairste. Maar er wordt ook gekeken naar "Talpa" en "ophokplicht".

Collega Mark Weimer uit Amerika heeft een testsite ingericht om ook te kijken wat er gebeurd met zoekers op internet. Als test is de site http://www.godheeftulief.com gelanceerd. De eerste mensen reageren hier dus al op! Terwijl het een test is.

Vanmorgen nog met een aantal mensen bij EO gepraat. Het is mooi om samen te werken in Gods Koninkrijk. We hebben goed nieuws te vertellen. Iedereen mag het weten! Jezus leeft, door hem kunnen we een heerlijke relatie hebben met onze Schepper.

(meer…)

Laat een reactie achter