Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Skatepijn

18 september 2005

Iedereen zegt: moet je ook niet meer doen, ben je veel te oud voor. Maar ja, het was wel vet gaaf om samen met Levi te gaan skateboarden op het skatepleintje van Bodegraven. Ik rekende er natuurlijk niet op dat mijn moves een beetje over de top waren voor mij. Levi vond het wel vet om allemaal te zien, tot hij zich realiseerde dat mijn enkel wel erg veel pijn deed en steeds dikker werd. Ach, we hebben een boel lol gehad. Nu een weekje op krukken, beentje hooghouden, verplicht tempo omlaag. Ik overleef het wel. En voor wie het nog niet weet: ik ben niet te oud!

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Skatepijn

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0