Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Uitzending op 747AM bij EO.nl

3 september 2005

Tussen de middag heb ik een gesprek gehad in de uitzending op 747AM over onze Internet Conferentie. Meer informatie over deze uitzending is te lezen op eo.nl, klik hier. De uitzending is in Real Audio beschikbaar via deze link. Het is een lange uitzending, ik ben te gast vanaf 42:00 minuten. Voor als je geen geduld hebt om de hele uitzending te luisteren.

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Uitzending op 747AM bij EO.nl

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0