Vandaag is het zover

1 min leestijd

Vandaag is het zover, de Internet Visie Conferentie. Om 20:00 uur de aftrap (dat moet ikzelf doen). Daarna te gast Prof Hellendoorn en een chat met Eric Célérier. Helaas geen online verbinding. Dat was in het chaletje niet aanwezig waar hij op dit moment zit voor een retraite. Ik ben jaloers op hem. Lijkt me ook heerlijk, dat moet ik nog eens gaan regelen. Komende week komt er wel wat rust. Dan zit ik met mijn collega's weer in Duitsland voor een week Leadership Development. Dat betekent een weekje offline vanaf dinsdag.

Morgen tussen de middag zal EO.nl, het programma op 747AM aandacht geven aan onze conferentie. Je kunt meer info vinden op deze link.

Ik heb het al vaak gezegd, maar zeg het gewoon nog een keer. Het is mooi om te zien dat nu alles bij elkaar begint te komen. Samen sterk, samen sterker. Samen voor het Goede Nieuws van Jezus. Want daar gaat het uiteindelijk over. Ik hou jullie op de hoogte van de gebeurtenissen en van de bijdragen.

Vanmiddag nog eerst een gesprek bij de Evangelische Omroep. Altijd goed om steeds een stapje dichter bij elkaar te komen.