Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Herfstvakantie

23 oktober 2005

Zo'n weekje vakantie zit er weer erg snel op. We hebben met heel wat mensen uit onze kerk gezeten in de Belgische Ardennen (zoals ieder jaar traditie is…). Een week uitslapen, mensen ontmoeten, genieten van de natuur, met het gezin samen zijn… Wil je een kleine impressie, hier staat een gloednieuwe fotoserie van onze laatste dag. We hebben gewandeld in L'Ardenne Bleue. Weer heerlijk kunnen fotograferen zonder enig zonnetje en een straffe, vochtige wind die hier blies.

Mijn tijd heb ik ook nog besteed in een stevige studie naar Abraham. In een weekje de hele Bijbel doorgefietst. Geweldig, wat een enorm verhaal is er in te vinden! De komende tijd staan er al weer heel wat spreekbeurten gepland. Dus dat komt weer mooi uit!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Herfstvakantie

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0