Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Levi the Lion

12 oktober 2005

Vandaag wordt mijn grootste vriend Levi 5 jaar. Wow, kleine jongens worden al groot. En hij is er maar wat trots op. Vandaag krijgt hij een heus leeuwenfeestje. Daar is hij namelijk helemaal gek mee!

Afgelopen weekend een bijzondere conferentie van Agapè gehad. We merkten dat God bijzonder aanwezig was. De studies kwamen allemaal op z'n plek terecht. En natuurlijk ben ik blij dat mijn startpreek ook goed ging. Samen avondmaal gevierd als Agapè familie. Het is goed om in de dichte nabijheid van God te komen. Ik zal binnenkort de preekschets ook publiceren.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Levi the Lion

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0