Nieuwsbrief najaar 2005

4 min leestijd

Hierbij de tekst van onze nieuwsbrief najaar 2005. De PDF-versie is te downloaden. Klik hier

Bijblijven

Voor u ligt onze nieuwe nieuwsbrief. Want we hebben weer een hoop te vertellen. Wij hebben altijd het gevoel dat we in beweging zijn. Er gebeurt altijd wel wat. We voelen ons gezegend, God is enorm goed voor ons. En dat merken we. Bijvoorbeeld aan het feit dat we als gezinnetje tegenwoordig uit dezelfde pannen eten. We zijn onze hemelse Vader enorm dankbaar voor iedere maaltijd waarin we merken dat Hij de kinderen heeft genezen. Hun strikte dieet lijkt niet meer nodig!

Internet Evangelisatie

De belangrijkste taak binnen Agapè op dit moment is het opzetten van een compleet nieuwe bediening. Internet Evangelisatie. De afgelopen maanden zijn we hard aan de “achterkant” bezig geweest. Dat betekent programmeren, vormgeven, vertaalwerk, redactiewerk. Binnenkort hopen we de eerste websites te kunnen lanceren.

Reacties

Wist U eigenlijk dat mensen op zoek zijn? We merken dat heel veel mensen op zoek zijn naar God. Maar God moeilijk of niet kunnen vinden. En daar willen we graag wat aan doen. Op dit moment draaien we al proeven. Daar is de website www.godheeftulief.com voor ontworpen. Niet mooi vormgegeven, maar inhoudelijk duidelijk. Hoewel het maar een testsite zijn er al behoorlijk wat reacties. Er zijn een paar mensen binnen het team die meedraaien in deze proef. Per dag beantwoord Wouter een aantal emails van mensen die voor de eerste keer het gebed van overgave hebben gebeden of hun leven opnieuw hebben toegewijd aan Jezus Christus. Ik vind het zo’n supergaaf moment om dan te schrijven: "Gefeliciteerd met deze stap. Welkom in Gods familie." We hebben er alweer een aantal broers en zussen bij gekregen! En ze hebben een naam. En een (email)adres. Prijs de Heer!

Hoge verwachtingen

We durven eigenlijk alleen nog maar te dromen. Maar aan de andere kant zien we nu ook al dat we heel veel mensen kunnen bereiken. We verwachten een grote oogst. Bij deze wil ik dit ook als gebedspunt bij U neerleggen. Wilt U meebidden voor medewerkers in dit enorme werk en voor voldoende financiële middelen om dit project te kunnen uitwerken

Internationaal

Steeds vaker krijgen we vragen vanuit het internationale werk om mee te helpen met het opzetten en uitwerken van Internet bediening. Dat doen we vooral samen met de collega’s uit Frankrijk. Binnenkort zal de vertaling van hun site ook in Nederland beschikbaar zijn. Dat wordt www.ikzoekgod.nl.
Sommige landen hebben een klein team met weinig middelen. Ik hoop dat we in de nabije toekomst in staat zullen zijn om hen concreet te ondersteunen bij het opzetten van een goede Internet bediening.

Visievorming

Begin september hadden we een Visie Conferentie rond Internet Evangelisatie georganiseerd. Het was een fantastische bijeenkomst met ongeveer 20 bovengemiddeld gemotiveerde of geïnteresseerde deelnemers. We hebben nagedacht over het goed gebruik maken van Internet. Er zijn allerlei ideeën neergelegd die we in de komende maanden op zullen pakken en zullen kijken wat haalbaar is.
We hebben bijzonder goede sprekers en bijdragen gehad. Zoals Prof. Hellendoorn. Hij is verantwoordelijk voor Innovatie Management binnen Siemens. We hebben ook gesproken met Mark Weimer. Deze man is vanuit de internationale organisatie verantwoordelijk om 1 miljard mensen in de komende 10 jaar te bereiken met het Goede Nieuws via Internet. We werken nauw met hem samen. Zeker omdat Nederlands bij de top-10 Internettalen hoort!

Pastoraat

Rianne is gestart met een interessante, leerzame en pittige studie. Op zo ontzettend veel manieren is deze cursus van toepassing: de kids, overblijfmoeder, Jeugdkerk. Of het nu binnen het nazorgteam in de jeugdkerk is, of in persoonlijke contacten. By the way, in de vorige nieuwsbrief hadden we het over verantwoordelijkheid voor de nazorg van de jeugdkerk. Formeel ligt deze bij de raad van onze gemeente, Rianne is praktisch verantwoordelijk. Ze vonden het fijn als we dat nog even zouden melden.

Financieel

Iedereen bedankt die ons iedere maand trouw ondersteunt. We voelen en ervaren dat we niet alleen staan in onze opdracht. Bedankt dat jullie meewerken aan het werk.
We zijn nog op zoek naar een paar mensen die ons maandelijks willen ondersteunen voor bijvoorbeeld €25,- of €50,-. Als U dat nog niet doet, zou U dit in overweging willen nemen?

We wensen jullie veel zegen toe!
Wouter, Rianne, Rhodé en Levi

 

Nieuwsbrief najaar 2005

1 min leestijd

We hebben weer een nieuwe nieuwsbrief uitgestuurd. We praten je in een keer bij wat betreft de dingen waar we ons mee bezig houden binnen Stichting Agapè. Maar zeker ook hoe het gezinnetje reilt en zeilt. De nieuwsbrief is direct te downloaden (PDF), klik hier

Ik heb ook de preek die ik heb gehouden tijdens de Agapè conferentie online gezet. Ook in PDF beschikbaar. Klik hier. Binnenkort zal ook de preek in audio worden gepubliceerd. Ook de andere preken, zoals de studies die Willem Ouweneel heeft gehouden over het thema "Kom en drink van het levende water". Deze studies gingen direct over de persoon, het werk en de kracht van de Heilige Geest. Het heeft heel wat in beweging gezet.

(meer…)

Laat een reactie achter