Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Jezus, is het nu als Kerst?

11 november 2005

Het is al een succes. De eerste 10.000 CD's van het Waarom Kerst project zijn al besteld. Met de CD (verkrijgbaar voor €2,50 per stuk) krijgen kerken een prachtig cadeau in handen die ze aan mensen in de wijk kunnen geven. En tegelijkertijd uitnodigen voor een kerst(nacht)dienst of een andere kerstactiviteit. De website www.waaromkerst.nl is opgezet om mensen een aangenaam bezoek te bezorgen. Te beginnen bij de betere kerstrecepten en ideeën, doorlopend naar de echte boodschap achter Kerst. Verschillende organisaties werken in dit project nauw samen. Een voorbeeld van hoe we als gezamenlijke christelijke organisaties mensen in ons land kunnen bereiken met het Goede Nieuws van Jezus Christus! Wil jij ook meedoen? Alle informatie is te vinden op www.waaromkerst.nl en www.waaromkerst.nl/kerken. Je moet wel snel zijn, want er zit een levertijd op de CD's.

 Afgelopen woensdag werd ik gebeld door het Nederlands Dagblad. Klik hier voor het berichtje.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Jezus, is het nu als Kerst?

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0