Jezus, is het nu als Kerst?

1 min leestijd

Het is al een succes. De eerste 10.000 CD's van het Waarom Kerst project zijn al besteld. Met de CD (verkrijgbaar voor €2,50 per stuk) krijgen kerken een prachtig cadeau in handen die ze aan mensen in de wijk kunnen geven. En tegelijkertijd uitnodigen voor een kerst(nacht)dienst of een andere kerstactiviteit. De website www.waaromkerst.nl is opgezet om mensen een aangenaam bezoek te bezorgen. Te beginnen bij de betere kerstrecepten en ideeën, doorlopend naar de echte boodschap achter Kerst. Verschillende organisaties werken in dit project nauw samen. Een voorbeeld van hoe we als gezamenlijke christelijke organisaties mensen in ons land kunnen bereiken met het Goede Nieuws van Jezus Christus! Wil jij ook meedoen? Alle informatie is te vinden op www.waaromkerst.nl en www.waaromkerst.nl/kerken. Je moet wel snel zijn, want er zit een levertijd op de CD's.

 Afgelopen woensdag werd ik gebeld door het Nederlands Dagblad. Klik hier voor het berichtje.