Online Muziek

1 min leestijd

Een leuke ontdekking: Last.fm. Even aanmelden en vervolgens kan je online in hoge kwaliteit muziek luisteren die jij zelf wilt. En het is een lerend systeem, iedere keer kan je aangeven of een nummer je wel of niet bekoort. Ik heb het zoekwoord "Delirious?" gedaan en vervolgens komen groepen als DC Talk, Casting Crows en nog een rijtje zo in je lijst te staan. Speakers lekker hard en genieten maar. Eenzelfde heb ik natuurlijk ook ff gechecked met Coldplay. Echt heel erg leuk. Wil je nog wat breder, dan kies je gewoon een van de tientallen voorgeprogrammeerde musicstations. Waarom ook een hele rits worhsip, contemporary christian, christian rock.

Wil je online Worship luisteren? Dan is er echter wel een betere optie. Al enige weken is www.aanbidding.net online. 24 uur, volcontinue worshipradio met veel Nederlandstalige bijdragen.

Online Muziek

1 min leestijd

Een leuke ontdekking: Last.fm. Even aanmelden en vervolgens kan je online in hoge kwaliteit muziek luisteren die jij zelf wilt. En het is een lerend systeem, iedere keer kan je aangeven of een nummer je wel of niet bekoort. Ik heb het zoekwoord "Delirious?" gedaan en vervolgens komen groepen als DC Talk, Casting Crows en nog een rijtje zo in je lijst te staan. Speakers lekker hard en genieten maar. Eenzelfde heb ik natuurlijk ook ff gechecked met Coldplay. Echt heel erg leuk. Wil je nog wat breder, dan kies je gewoon een van de tientallen voorgeprogrammeerde musicstations. Waarom ook een hele rits worhsip, contemporary christian, christian rock.

Wil je online Worship luisteren? Dan is er echter wel een betere optie. Al enige weken is www.aanbidding.net online. 24 uur, volcontinue worshipradio met veel Nederlandstalige bijdragen.

(meer…)

Laat een reactie achter