Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Studenten

23 november 2005

Het mocht, hadden ze me verzekerd. Studenten zijn wel wat gewend, dus neem je tijd. Diepgraven, dat is zeker geen probleem. Gisterenavond was ik te gast bij de studentenvereniging Agapè in Enschede. Een stel enthousiaste christen studenten. Het ging over verschillende dingen. Een beetje de hoofdlijn van het onderwijs over de genadetroon en Jezus de hogepriester. Een van de laatste preekschetsen hierover staat trouwens ook op de site. Klik hier.

Komende maandag weer een dag naar Brussel samen met de vrienden van de EO. We werken intensief en hartelijk samen aan een internationaal Internet Evangelisatie project (the Jesus Internet Project). Het is een intensief proces om op een goede manier op elkaar afgestemd te zijn. De intenties zijn er absoluut! 

Deze week zullen we beginnen met de testrun voor de nazorgsoftware. Deze is nodig voor de nieuwe site www.ikzoekgod.nl. Nog een paar dagen en dan gaat deze online. Het is hard werken en een pittig proces. We merken veel van Gods zegen op dit werk, maar ook soms de strijd hieromheen. Niet vreemd. We willen graag mensen het goede nieuws van Jezus brengen, mensen naar het hart van Jezus leiden. Het werkt ook! Maar… This means war! (oude kraker van Petra). We strijden een goede strijd. Niets te verliezen.

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Studenten

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0