Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Waarom Kerst met Kees Kraaijenoord

25 november 2005

22 november werd het eerste exemplaar van de Waarom Kerst CD uitgereikt aan Andries Knevel door de aanbiddingsleider Kees Kraaijenoord in het Elfde Uur. Het grootste werk is nu door de organisaties gedaan. De kerken mogen nu aan de slag gaan. Mensen laten kennismaken met het Goede Nieuws van Jezus die naar deze wereld kwam. De echte boodschap van kerst. De uitzending is online te bekijken via deze link.

De toespraak van afgelopen dinsdag die ik heb gehouden voor de studenten in Enschede staat als mp3 online. Het is een bestand van 19MB. Via deze link is deze te downloaden. Het is een stevige studie. Vooral kritisch luisteren. Dat is nooit verkeerd.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Waarom Kerst met Kees Kraaijenoord

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0