Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Dit is de waarheid Satan

1 december 2005

Vandaag mailwisseling gehad met Satan. Hij reageerde op www.godheeftulief.com. Op zich wel bijzonder. Hij beweerde dat Jezus in de hel is. Godslastering! Maar wat ben je anders gewend. Bij deze een open antwoord aan Satan en de rest:

Hallo Satan. Jammer voor je. Leugen is slechts het enige wat je nog over hebt. Jezus heeft je overwonnen en verslagen. Weet je nog, Hij, Jezus, heeft je openlijk te kijk gezet. Dat is je verdiende loon na alle ellende die je hebt uitgericht. Zolang Jezus nog niet is teruggekomen om je de laatste slag toe te brengen gaan wij door om het Goede Nieuws van Jezus bekend te maken aan zoveel mogelijk mensen. Want dát is pas goed nieuws! God die mensen lief heeft. Die alles opgaf om mensen het beste te geven. Jezus heeft het mogelijk gemaakt dat mensen in de dichte nabijheid van de hemelse Vader kunnen komen, de Schepper van hemel en aarde. God is liefde. Daar kan geen duivel of demon tegenop. Het staat vast: Jezus is Heer!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Dit is de waarheid Satan

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0