Dit is de waarheid Satan

1 min leestijd

Vandaag mailwisseling gehad met Satan. Hij reageerde op www.godheeftulief.com. Op zich wel bijzonder. Hij beweerde dat Jezus in de hel is. Godslastering! Maar wat ben je anders gewend. Bij deze een open antwoord aan Satan en de rest:

Hallo Satan. Jammer voor je. Leugen is slechts het enige wat je nog over hebt. Jezus heeft je overwonnen en verslagen. Weet je nog, Hij, Jezus, heeft je openlijk te kijk gezet. Dat is je verdiende loon na alle ellende die je hebt uitgericht. Zolang Jezus nog niet is teruggekomen om je de laatste slag toe te brengen gaan wij door om het Goede Nieuws van Jezus bekend te maken aan zoveel mogelijk mensen. Want dát is pas goed nieuws! God die mensen lief heeft. Die alles opgaf om mensen het beste te geven. Jezus heeft het mogelijk gemaakt dat mensen in de dichte nabijheid van de hemelse Vader kunnen komen, de Schepper van hemel en aarde. God is liefde. Daar kan geen duivel of demon tegenop. Het staat vast: Jezus is Heer!