Even stemmen voor Waarom Kerst!

1 min leestijd

Een van de Waarom Kerst-filmpjes heb ik ingestuurd naar Planet.nl. Zij hebben het filmpje, waarin de "kerstman Bin Laden" de weg een beetje kwijt is. Natuurlijk moet je ff stemmen hiervoor! Klik hier.

De webbanners, radiospotjes en bushokreclames voor Waarom Kerst lopen trouwens erg goed. Erg leuk en opvallend. Het is een heerlijk project waarin er verdieping wordt gezocht als het gaat om de echte boodschap van kerst. Er zijn maar weinig mensen die verder komen dan "gezelligheid, vrede, lief zijn voor elkaar". Terwijl het feest van kerst toch echt gaat over God die alles achterliet om onderaan de armoedegrens te starten in onze koude wereld. Niet echt heel erg gezellig. Niet echt heel erg feestelijk. Hmmz, dat is weer een diepe gedachte op 1e kerstdag.