Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Even stemmen voor Waarom Kerst!

25 december 2005

Een van de Waarom Kerst-filmpjes heb ik ingestuurd naar Planet.nl. Zij hebben het filmpje, waarin de "kerstman Bin Laden" de weg een beetje kwijt is. Natuurlijk moet je ff stemmen hiervoor! Klik hier.

De webbanners, radiospotjes en bushokreclames voor Waarom Kerst lopen trouwens erg goed. Erg leuk en opvallend. Het is een heerlijk project waarin er verdieping wordt gezocht als het gaat om de echte boodschap van kerst. Er zijn maar weinig mensen die verder komen dan "gezelligheid, vrede, lief zijn voor elkaar". Terwijl het feest van kerst toch echt gaat over God die alles achterliet om onderaan de armoedegrens te starten in onze koude wereld. Niet echt heel erg gezellig. Niet echt heel erg feestelijk. Hmmz, dat is weer een diepe gedachte op 1e kerstdag.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Even stemmen voor Waarom Kerst!

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0