Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Grappige Waarom Kerst

9 december 2005

Er zijn op dit moment al 72.500 Waarom Kerst Cd's verkocht. Er zijn er dus nog maar 2500 over. Dat betekent dat je wel erg snel moet gaan bestellen! Er dwalen trouwens hele grappige filmpjes over het internet. Blijkbaar ook van Waarom Kerst. De grappigste vind ik de Santa die de weg kwijt is. Dat is deze link. Via deze link staan er nog een paar. Masterlijk, echt heel grappig. Dit is echt het meest gave project in jaren. Kerken in beweging, originele creativiteit, de echte kerstboodschap, verbroedering van christelijke organisaties. Ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat van dit project. Hoeveel mensen zijn er extra in kerken gekomen, of in een Alpha cursus? Of hebben zich opgegeven voor de Waarom Jezus Cursus? Dat is voor ons een heel belangrijk doel.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Grappige Waarom Kerst

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0