Grappige Waarom Kerst

1 min leestijd

Er zijn op dit moment al 72.500 Waarom Kerst Cd's verkocht. Er zijn er dus nog maar 2500 over. Dat betekent dat je wel erg snel moet gaan bestellen! Er dwalen trouwens hele grappige filmpjes over het internet. Blijkbaar ook van Waarom Kerst. De grappigste vind ik de Santa die de weg kwijt is. Dat is deze link. Via deze link staan er nog een paar. Masterlijk, echt heel grappig. Dit is echt het meest gave project in jaren. Kerken in beweging, originele creativiteit, de echte kerstboodschap, verbroedering van christelijke organisaties. Ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat van dit project. Hoeveel mensen zijn er extra in kerken gekomen, of in een Alpha cursus? Of hebben zich opgegeven voor de Waarom Jezus Cursus? Dat is voor ons een heel belangrijk doel.