Jesus Loves You Shoes

1 min leestijd

Dit plaatje kwam ik op internet tegen. Over footprints in the sand gesproken. Deze is best grappig. 'k Weet alleen niet waar ze te krijgen zijn. Gisteren gesproken in Alblasserdam. Weer over Melchisedek, koning van Shalom, koning van vrede. Goed Nieuws! Toch is het apart om te merken dat juist goed nieuws zoveel twijfels oproept. Kan het allemaal echt zo simpel zijn? Dat raakt de vraag wat de kracht is van Jezus bloed. Wat is dat toch, dat zoveel christenen de wet willen blijven inlijsten. Terwijl de grote boodschap van Jezus' offer aan het kruis juist is dat we alleen door geloof behouden worden. Niets uit ons, alleen door Hem. En dat blijft ook zo als je kind van God bent geworden. Niet beginnen met genade en vervolgens toch weer de wet aan je muur hangen. Jezus' offer was eens en altijd voldoende. Dát wil ik graag inlijsten. Maar niet alleen om op de muur te hangen, maar vooral om hieruit te leven.