Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Nieuwsbrief december 2005

19 december 2005

Zoals een ras-Agapè medewerker betaamt, dit is de periode van de laatste nieuwsbrief voor het einde van het jaar. Zo ook nu weer. In het kort proberen we jullie bij te praten over alles wat ons bezig houdt en waar we mee bezig zijn. Gewoon lezen dus! Klik hier om de nieuwsbrief te openen (PDF).

We zijn trouwens al lekker bezig met www.ikzoekgod.nl. Iedere dag krijgen we tientallen bezoekers. Het is ontroerend om te zien dat mensen reageren! En hun hart aan Jezus overgeven. Deze site geeft veel meer informatie dan de testsite die we hadden. De resultaten hiervan waren al hoog! Als mensen in de huidige site bij het gebed aankomen, dan is er al heel wat gezien en gelezen. We hopen op heel veel reacties!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Nieuwsbrief december 2005

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0