Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Proclama geeft uitleg over Narnia op www.thelife.nl

16 december 2005

DOORN – Met het verschijnen van de Disney-verfilming van ‘Het betoverde land achter de kleerkast’ zal Proclama, de mediatak van Agapè, ook een nieuwe versie van www.thelife.nl online zetten met allerlei extra informatie en achtergrondinformatie.
De website geeft vooral een uitleg van het verhaal achter dit verhaal. In Nederland zijn de boeken van C.S. Lewis niet echt bekend, terwijl in het Engelstalige deel van de wereld is opgegroeid met deze spannende verhalen. Agapè hoopt dat de film Narnia genoeg aanleiding geeft om door te praten over Jezus die zichzelf opofferde om mensen vrij te maken uit de handen van de duisternis.

 

Levensvragen
De website www.thelife.nl – indertijd door Proclama opgezet voor evangelisatie rondom ‘The Passion of The Christ’ – is zo aangepast dat de Narnia-film er een goede plek heeft gevonden. Net als bij “The Passion” is gezocht naar een mix van informatie (o.a. over Lewis, Narnia en allerlei leuke wetenswaardigheden) en evangelisatie. De website wordt in de nabije toekomst verder uitgebreid met nieuwe verwerkingsmaterialen voor kleine groepen, andere actuele thema’s, getuigenissen en informatie over andere films (zoals ‘The lord of the Rings’ en de Da Vinci Code). Het doel van de site is om vanuit zaken die veel mensen vanuit het dagelijkse leven bezighouden terecht te komen bij belangrijke levensvragen.

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Proclama geeft uitleg over Narnia op www…

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0