Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Waarom Kerst Cd's

1 december 2005

Het Waarom Kerst Project loopt als een trein. Er zijn al meer dan 47.500 55.000 (stand 2/12) 62.500 (stand 5/12) Cd's verkocht, ver boven de verwachtingen uit die we een aantal maanden terug hadden op het moment dat we de eerste stappen aan het zetten waren. Ook de website www.waaromkerst.nl wordt steeds betere bezocht. Het echte werk moet nog beginnen. Kerken hebben de eerste levering al binnen. De buitenreclames en andere reclame uittingen zullen pas in de komende weken uitgerold gaan worden. Met maar één doel: er is meer dan een kerstboom en eten. De echte boodschap van kerst is waanzinnig gaaf. God die mens werd. God die vrede brengt in deze wereld vol met onvrede en spanning. Als je dat gaat ontdekken krijg je absoluut een onvergetelijke kerst.

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Waarom Kerst Cd’s

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0