Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Waarom Kerst? Gewoon omdat ik van je hou

16 december 2005

Gewoon omdat Ik van je hou is een van de vier slogans die diverse radiostations uitzenden en die de dagen rond Kerst op billboards van NS stations te zien zijn (zie meegestuurde foto Utrecht CS) . Het is onderdeel van de Waarom Kerst?-campagne waarin christenen hun kerstgevoel willen delen met niet-christenen. Waarom Kerst? is een initiatief van de EO, Alpha, GMI, Agapé.

 

Slogans
De slogan "Gewoon omdat Ik van je hou" verwijst direct naar de liefde van God voor mensen. De stille aanbidder in "Kerstgroeten van een stille aanbidder" is God die zo graag met ons in contact wil komen. Dit geldt ook voor "Ik zie wel wat in jou. Kerstdate?". De uitnodiging "Ik ben jarig, je bent uitgenodigd" komt van Jezus Christus. Met Kerst vieren we Zijn geboortedag.

CD's
Waarom Kerst? ging ruim een maand geleden van start in kerken. Sinds die tijd zijn in totaal 75.000 Waarom Kerst?-cd's tegen kostprijs besteld. De Waarom Kerst?-cd is een van de belangrijkste producten in de Waarom Kerst?-campagne. De cd bevat muziek van gospelartiesten en een boekje met uitleg over Kerst. Kerken en instellingen kunnen de cd's "als cadeau" uitdelen, eventueel aangevuld met een uitnodiging voor de kerst(nacht)dienst.

Website
Kerken en instellingen ontplooien diverse initiatieven rondom Waarom Kerst?. Op de website www.waaromkerst.nl is hier meer informatie over te vinden. De website bevat daarnaast achtergrondinformatie over Kerst, e-cards, wallpapers, een kerstquiz, de kerstprogrammering van de EO en verhalen.

 

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Waarom Kerst? Gewoon omdat ik van je hou…

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0